Fliser og klinker

Opsætning af fliser og klinker

Vi er specialister i opsætning af fliser og klinker

Uanset om du står og har behov for opsætning af fliser i enten bryggers, køkken, badeværelse eller et andet rum, kan du være sikker på, at vi mestrer enhver opgave med fliser og klinker. Med en stor erfaring inden for belægning og montering, kan du være sikker på, at fliserne og klinkerne bliver monteret nøjagtigt og korrekt. Der bliver ikke en finger at sætte på håndværket, og det visuelle udtryk om valg af nuancer og farve er op til dig. Har du behov for vejledning eller rådgivning, tilbyder vi naturligvis det.

murermester i greve laver murerarbejde
Opsætning af fliser og klinker på hele Sjælland

Står du og mangler en murer til klinkearbejde, nybyggeri, renovering eller andre opgaver? Kontakt Murermester J. Lindhardts og hør mere om vores murerarbejde – vi murer stort som småt i alle rum og boliger!

Professionelt flisearbejde og klinkearbejde

Opsætning af fliser og klinkearbejde i høj kvalitet

Vi udfører flisearbejde og montering af klinker på henholdsvis vægge og gulve i alle tænkelige rum. Arbejdsopgaven og arbejdsområdet definerer du. Det handler om dine behov og dine ønsker, når det kommer til belægning med fliser og klinker. Vi sørger for, at det materiale du vælger, er af den rette kvalitet, og selve monteringen sørger vi for, sidder lige som det skal første gang. Uanset hvad, er du sikret under vores medlemskab i BygGaranti.

Fliser og klinker findes i massevis af farver, og generelt er sortimentet meget stort. Det kan være svært at udvælge den helt rette flise, og her vil vi gerne rådgive og vejlede, så du kan finde frem til lige præcis det look og den kvalitet, som du efterspørger.

 

Vi tilbyder opsætning af fliser og klinker ifm.:

Galleri

Se vores arbejde

Vi har indsamlet en række  billeder fra tidligere og igangværende murerprojekter, som du er velkommen til at tage et kig på. Lad dig eventuelt blive inspireret til dit næste projekt – vi står klar til at mure for dig i alle rum og boliger!

Du er sikret et solidt resultat af høj kvalitet hos Murermester J. Lindhardts da vi er medlem af BygGaranti