Opmuring

Facaderenovering med skalmuring og opmuring

Opmuring og skalmuring

Står du og har brug for en opmuring eller en skalmuring? Vi kan også tilbyde at lave skillevægge eller havemure, hvis der er behov for dét. Der er mulighed for at løse mange opgaver med kreative løsninger, så de passer til dig og dine behov. Er du i tvivl om noget, så kan du til hver en tid henvende dig helt uforpligtende allerede i dag!

skalmuring
Vi tilbyder skalmuring og opmuring på Sjælland
Står du og mangler en murer til klinkearbejde, nybyggeri, renovering eller andre opgaver? Kontakt Murermester J. Lindhardts og hør mere om vores murerarbejde – vi murer stort som småt i alle rum og boliger!
Professionel opmuring og skalmuring

Murerarbejde med stor præcision

Der udføres murerarbejde i hele murerfaget. Murerfirmaet her har erfaring i alle kroge og hjørner af murerfeltet, så du kan være sikker på, at din opgave kan løses. Hvad lyder din opgave på?

Skulle det hænde, at firmaet står uden for ressourcer til at klare din opgave, så kan du være sikker på, at der kan indhentes en række faste samarbejdspartnere, som kan gå ind og følge opgaven fra start til slut. Vi har kun samarbejde med uddannet arbejdskraft.

Vores ekspertise kombineret med vores samarbejdspartnere har endnu kun budt på resultater af højeste kvalitet og flotte visuelle udtryk. Tag evt. et kig i vores galleri, og se hvad vi går og laver. Du kan også blot lade dig inspirere til dit næste projekt i boligen.

 

Opmuring i forbindelse med:

Galleri

Se vores arbejde

Vi har indsamlet en række  billeder fra tidligere og igangværende murerprojekter, som du er velkommen til at tage et kig på. Lad dig eventuelt blive inspireret til dit næste projekt – vi står klar til at mure for dig i alle rum og boliger!

Du er sikret et solidt resultat af høj kvalitet hos Murermester J. Lindhardts da vi er medlem af BygGaranti