Virksomhedsprofil

Din lokale murer i greve

Erfaren murer i Greve

Murermester J. Lindhardts EFTF. er din lokale og erfarne murer i Greve. Som udgangspunkt leveres der murerarbejde i Region Hovedstaden og omegn, men jeg befinder mig på hele Sjælland. Gode opgaver tages i mod fra nær og fjern. Så står du og har behov for en murermester med ekspertise i hele faget på Sjælland, kan du med god grund tage kontakt allerede i dag. Alle ønsker og behov imødekommes.

murer i greve
Murer i Greve som murer på hele Sjælland
Står du og mangler en murer til klinkearbejde, nybyggeri, renovering eller andre opgaver? Kontakt Murermester J. Lindhardts og hør mere om vores murerarbejde – vi murer stort som småt i alle rum og boliger!
Store som små mureropgaver

Behov for en murer med bred ekspertise?

Alt i murerarbejde

Murerarbejde er et vidt begreb, men vi kan sikre dig for, at vi kan mestre enhver opgave, som går inden for dette felt. Vi yder opgaver i privat såvel som i erhverv. Alt fra en lille renovering til en større opmuring eksempelvis, kan lade sig gøre i vores daglige arbejde.

Medlem af BygGaranti

Vi er medlem af BygGaranti, hvilket er din sikkerhed for, at lige meget hvordan og hvorledes dit resultat bliver, så er du dækket ind under en garanti, som sikrer dig et resultat, der er af kvalitet og lige efter bogen. Vi bestræber os på at levere kvalitet hver eneste gang.

Få et godt tilbud på din mureropgave

Står du tilbage og har eventuelle spørgsmål, så kan du til hver en tid henvende dig og tage kontakt helt uforpligtende. Vi vægter dialog og kommunikation højt som et led i vores arbejdsproces, og vi kommer altid med et godt tilbud på enhver opgave. Alle opgaver er forskellige og lige så er tilbudene. Vi skaber resultater ud fra behov og ønsker.

Galleri fra din murer i Greve

Se vores arbejde i billeder

Vi har indsamlet en række billeder fra tidligere og igangværende murerprojekter, som du er velkommen til at tage et kig på. Lad dig blive inspireret til dit næste projekt !

Du er sikret et solidt resultat af høj kvalitet hos Murermester J. Lindhardts da vi er medlem af BygGaranti