Renovering

Udskift gammelt med nyt

Vi er specialister i renovering af badeværelse

Murermester J. Lindhardts Eftf. er din professionelle arbejdskraft, når det kommer til renovering af badeværelse. Vi renoverer alt tænkeligt i huset, og har speciel ekspertise på badeværelset. Står du derfor og har behov for en udvidelse af badeværelset, kan vi imødekomme dine ønsker og behov. Vi moderniserer dagligt badeværelser og kommer på hensigtsmæssige løsninger, som er i overensstemmelse med netop dine ønsker og behov, når det kommer til faciliteter og det visuelle udtryk.

Murermester i Greve
Renovering af badeværelse og badeværelse og som hovedentreprise

Vi har store kompetencer i vejledning og koordinering af badeværelset som hovedentreprise. Vi har faste samarbejdspartnere til at hjælpe til det færdige produkt. Slip besværet og lad os stå for hele processen!

Solidt murerarbejde

Renovering af badeværelse og istandsættelse

Vi har stor ekspertise i renoveringer i hele huset, og det drejer sig ikke kun om badeværelset. Vi kan nemlig tilbyde at renovere alle tænkelige rum, så som køkkenet, bryggers, entreen og meget mere. Det er dine behov, som danner rammerne for vores arbejde.

Vi vægter i høj grad dialog i vores arbejdsproces, da det skaber de bedste forudsætninger for, at vi kan opnå et resultat, som er af absolut bedste kvalitet. Med en fælles kommunikation med kunden, kan vi rådgive og bruge vores erfaring som inspiration.

Vi har altid en række erfaringer, som er værd at trække på. Vi rådgiver og vejleder med henblik på at finde frem til de bedste materialer og færdige produkt, som passer hver enkel kunde. 

Renovering omfatter b.la.:

Galleri

Se billeder fra renovering af badeværelse

Vi har indsamlet en række billeder fra tidligere og igangværende murerprojekter, som du er velkommen til at tage et kig på. Lad dig eventuelt blive inspireret til dit næste projekt – vi står klar til at mure for dig!

Du er sikret et solidt resultat af høj kvalitet hos Murermester J. Lindhardts da vi er medlem af BygGaranti